header banner
Default

Koin Bülteni: Bitcoin Neden Artıyor? Bitcoin Alternatifleri Hangileri?


Bitcoin (BTC), kripto para piyasası tarafından bir süredir beklenen büyük yükselişlerinden birini yaşarken yatırımcılar “Bitcoin alternatifi coinler hangileri?” sorusunun yanıtı için arayış içerisine girdi.

Kripto dünyası Bitcoin’de yaşanan hızlı yükselişi konuşuyor. Birbiri ardına büyük yükselişler yapan lider kripto para biriminin önce 30 bin ve ardından hızla 35 bin dolar seviyesini aşması, kripto meraklıları arasında büyük yankı uyandırıyor. BTC’nin nereye kadar yükseleceğinin yanı sıra konuya hakim olmayan pek çok kişi, Bitcoin neden yükseliyor sorusunun yanıtını merak ediyor.

Bitcoin, BlackRock’ın spot Bitcoin ETF’inin Nasdaq için takas işlemlerini gerçekleştiren DTCC’de listelenmesi sebebiyle yükseliyor. Bu gelişme, uzun yıllardır beklenen ancak bir türlü alınamayan Bitcoin ETF onayının sonunda gerçekleşeceği yönünde beklentiye yol açıyor. ETF onayının gelmesinin çok yakın olduğu yönündeki beklentiler ve söylentiler, Bitcoin fiyatının yükselmesine yol açıyor.

Son 1,5 yılın zirvesini test eden Bitcoin’in CoinGecko grafiklerinde yeşil rengin çoğunlukta olduğu görülüyor. Son 1 yılda yüzde 75’ten fazla arttığı belirtilen BTC’nin son 7 günde yüzde 18,6 ve son 24 saatte tam yüzde 9,2 artış yaşadığı ifade ediliyor. 

Bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 35 bin dolar seviyesinden biraz gerileyerek 34 bin dolar bandından işlem gören Bitcoin’in fiyat hareketliliği, önümüzdeki günlerde de konuşulmaya devam edecek gibi görünüyor.

Bitcoin fiyatı 30 bin dolar seviyesini aşmış olmasına rağmen tüm zamanların en yüksek seviyesinin oldukça altında seyrediyor. Kripto balinaları BTC’nin uzun süredir beklediği performansı yakalamasını umarken Bitcoin fiyatını yüksek bulan küçük yatırımcılar, alternatif coin projelerine yöneliyor.

Bitcoin alternatifi projeler arasında özellikle Bitcoin Minetrix ve Wall Street Memes gibi isimler göze çarpıyor. Yatırımcılar, maliyetsiz ve zahmetsiz Bitcoin madenciliği çözümü olan Bitcoin Minetrix platformuna ve topluluk odaklı Wall Street Memes’e yatırım yapmak için adeta sıraya giriyor.

Merkeziyetsiz ve Maliyetsiz Bitcoin Madenciliği İçin Bitcoin Minetrix

VIDEO: Bitcoin’de Yükseliş Bitiyor mu?🤔 Chainlink Fiyatı Yükseliyor!🚀 Maker Neden Ucuz Kaldı? 💸
ICRYPEX

Son teknoloji platformu ile zahmetsiz, teknik bilgi gerektirmeden, maliyetsiz ve merkeziyetsiz Bitcoin madenciliği yapma imkanı sağlayan Bitcoin Minetrix, yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Platform, staking mekanizması ile bulut madenciliğini bir araya getiriyor. Güvenlik özellikleri ile bilinen Ethereum ağında inşa edilen Bitcoin Minetrix platformu, akıllı sözleşmelerle otomatize edilen bir platform olarak karşımıza çıkıyor.

Kullanıcıların BTC madenciliği yapabilmek için yalnızca projenin native tokeni olan Bitcoin Minetrix token satın alması gerekiyor. 

Madencilik sözleşmelerinden fon kayıplarına kadar her türlü maliyeti ve riski elimine eden platform, hiçbir ek donanım ve yazılım gerektirmeden madencilik yapma imkanı sunuyor.

Bitcoin Minetrix Nasıl Çalışıyor?

VIDEO: DİKKAT: Kripto Piyasası Yükseliyor ANCAK... - Bitcoin, XRP
Tarık Bilen

Platform kullanıcılarının BTC madenciliği yapabilmesi için öncelikli olarak Bitcoin Minetrix token sahibi olması gerekiyor. BTCMTX tokenler platformda, transfer edilemeyen ERC-20 tokenleri olan bulut madenciliği kredileri karşılığında stake ediliyor.

Madencilik kredileri, madencilik süresi boyunca yakılıyor ve sonunda ortaya çıkan BTC’ler kullanıcının cüzdanına aktarılıyor.

Kullanıcıların platforma erişmesi için geleneksel BTC madenciliğinde olduğu gibi ekstra donanıma veya sözleşmeye ihtiyacı olmuyor. Mobil veya masaüstü kontrol paneli aracılığıyla kullanılabilen platform, hiçbir ekstra masraf gerektirmiyor.

20 aşamalı ön satış etkinliği ile yatırımcılar, indirimli fiyatlardan Bitcoin Minetrix token satın alma imkanı buluyor. Şu ana kadar toplanan fonların 2,2 milyon doları geçtiği ön satış, Bitcoin madenciliğine ilgi gösteren ancak klasik yöntemler için gerekli ekipmanı ve teknik bilgisi olmayan yatırımcıları bekliyor. 

Topluluk Odaklı Wall Street Memes İlgi Görüyor

VIDEO: ALTCOİN BOĞASINA HAZIRIZ! 5 ALTCOİNDEN OLUŞAN SEPETİMİZ! |Btc Analiz| Altcoin |
Expert Para

2021 tarihli GameStop olayının tokenize hali olan ve ön satış etkinliğinde çıkan Elon Musk haberleri sebebiyle kısa sürede 25 milyon dolardan fazla fon toplamayı başaran Wall Street Memes, dikkat çekmeye devam ediyor.

Projenin native tokeni olan Wall Street Memes token satın almak ve stake etmek için yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği göze çarpıyor. Ön satıştaki başarısını borsa listelemelerinden sonra da göstermeye devam eden projede, şu ana kadar stake edilen token sayısının 500 milyona yaklaşmış olduğu görülüyor.

Kullanıcılara viral meme’ler yaratarak para kazanma imkanı sunan ve 1 milyondan fazla kişiden oluşan bir topluluğa sahip olan Wall Street Memes projesi, daha uzun süre gündemde kalacak gibi görünüyor.

Wall Street Memes’ten %200’lük Bonus Programı

VIDEO: Altcoin Sezonu Geliyor mu?🚀 ETH için Beklenen Haber Geldi🎉 Polygon Duyurusu🔥 BTC, ETH ve MX Analizi📊
MEXC Türkiye

Kripto meraklısı ve ünlü milyarder Elon Musk’ın tam iki kez X (Twitter) üzerinden etkileşime geçmesiyle milyon dolarlar toplamayı başaran proje, yalnızca ön satıştaki başarısıyla adından söz ettirmiyor.

Proje ekibi, sürekli yeni özellikleri yayına alarak ve yol haritasında emin adımlarla ilerleyerek topluluktan alkış alıyor.

En son devreye alınan bonus özelliği, Wall Street Memes’e 25 bin dolar depozito yatırma ihtimali olan kullanıcıları hedefliyor. Söz konusu depozitoyu yatıran kullanıcılara yüzde 200 oranında bonus vaadi bulunuyor.

Halihazırda ekosisteme dahil olan kullanıcılar, referans programından da faydalanabiliyor.

Meme coin projeleri arasında son dönemlerin en dikkat çekici isimlerinden biri olan Wall Street Memes, internet geyiği olarak bilinen meme’lere ve sosyal medyanın gücüne inanan yatırımcılarını bekliyor.

Projeyle ilgilenen yatırımcılar, ETH, USDT veya kart kullanarak Wall Street Memes token satın alabiliyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Sources


Article information

Author: Lauren Higgins

Last Updated: 1699729082

Views: 1276

Rating: 4.4 / 5 (39 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lauren Higgins

Birthday: 1975-06-09

Address: 944 Cantrell Lights Suite 683, Port Raymond, IA 53758

Phone: +3908959113812529

Job: Chemical Engineer

Hobby: Skateboarding, Fishing, Aquarium Keeping, Painting, Raspberry Pi, Traveling, Pottery

Introduction: My name is Lauren Higgins, I am a welcoming, ingenious, resolute, important, proficient, variegated, unwavering person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.