header banner
Default

Shiba Inu sahibi projeden ayrıldı: SHIB tokeni nasıl tepki verdi? Investing com yazar


Table of Contents

    Shiba Inu kurucusu projeden ayrıldı: SHIB tokeni nasıl tepki gösterdi?

    Investing.com - Shiba Inu’nun anonim kurucusu olarak bilinen Ryoshi, tüm tweetlerini ve blog paylaşımlarını silerek projeden ayrıldı. Ryoshi, Shib Inu’nun hayata geçirildiği 2020 yılından bu yana gerçek kimliğini gizlemeyi başararak ekiple birlikte adından oldukça söz ettirdi.

    Sosyal medyadaki tüm paylaşımlarını sildi

    Ryoshi’nin ekipten ayrılmasının ardından Shiba topluluğun diğer tanınmış bir ismi Shytoshi Kusama, projenin ilerleyişinde bir aksaklık olmayacağını vurguladı. Kusama yaptığı açıklamada projesinin misyonuna uygun olarak çalışmaya devam edeceğini dile getirdi. Bunun yanında projenin sektörün en büyük merkezsiz “meme coin”i olma çabalarının sekteye uğramayacağı sözünü verdi.

    Projeden ayrılan Ryoshi, Shiba Inu için çalışma hayatı boyunca merkezsizliğe vurgu yapan bir yaklaşık takındı. Ryoshi, blog paylaşımlarında da bunu sık sık dile getirirken kendisinin yada ekipten başka bir ismin ayrılmasının çok da önemli olmadığını savunuyordu. Bu sözleriyle aslında ekipten ayrılabileceğini sinyallerini vermişti.

    Shiba topluluk şaşkınlıkla karşıladı 

    Ryoshi’nin ayrılışı, Shiba Inu topluluğunda karışık duygularla karşılandı. Ayrılış nedeniyle ilgili resmi bir açıklama yapılmazken topluluk üyelerinden bazıları, Ryoshi’nin de dile getirdiği gibi bu ayrılışı önemsiz olarak yorumladı. Bazı katılımcılar ise alınan kararı şaşkınlıkla karşılarken Ryoshi’nin ani ayrılışını şüpheli bulanlar da vardı. 

    SHIB tokeninde son durum

    SHIB tokeni, son 24 saatte yüzde 2 düşüşle 0,000012 dolar seviyesinde hareket ediyor. Geçen haftaki değerine göre yüzde 1,5 yükselen Shiba Inu tokeni, son duruma göre bu ayrılış haberinden olumsuz etkilenmemiş bir görünüme sahip. 

    Dogecoin’den sonraki en büyük şaka temalı kripto varlık olan SHIB, hafta sonundaki 0,00001 dolar değerinden dünkü zirve fiyatı, 0,00001248 dolara kadar son 3 günde yüzde 23 değerlendi. Bugün ise popüler altcoin, henüz kısıtlı bir düzeltme yapıyor.

    Yazar: Günay Caymaz 

    Sources


    Article information

    Author: Nicole Howell

    Last Updated: 1698938043

    Views: 1100

    Rating: 4.3 / 5 (57 voted)

    Reviews: 96% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Nicole Howell

    Birthday: 2011-02-22

    Address: 58413 Deborah Stream, West Maryfurt, MO 32112

    Phone: +4487369680258248

    Job: Mechanic

    Hobby: Pottery, Card Collecting, Dancing, Painting, Painting, Scuba Diving, Fishing

    Introduction: My name is Nicole Howell, I am a lively, artistic, Open, spirited, courageous, Gifted, Determined person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.