header banner
Default

Shiba Memu presale nadert $2 miljoen


  • Shiba Memu heeft $ 2 miljoen opgehaald in een snelle presale

  • Beleggers zijn enthousiast over de AI-mogelijkheden van Shiba Memu om er een marketingkrachtpatser van te maken

  • Shiba Memu heeft een potentieel hogere prijsstijging van 1.000% naarmate het project aan populariteit wint

Kopers van Shiba Memu (SHMU) zijn verlegen voor de grens van $2 miljoen met betrekking tot de waarde van gekochte tokens. Sinds de lancering van de presale een paar weken geleden, is de verkoop van tokens niet meer te stoppen. Op dit moment is het redelijk om te zeggen dat kopers enorme weddenschappen hebben voor de nieuwe meme-kid in de buurt. Dat positioneert het token voor een potentiële prijsstijging na notering. Beleggers kunnen de token kopen via de website van het project.

Is Shiba Memu de beste meme-cryptocurrency van 2023?

Er zijn opmerkelijke crypto-namen in de meme-scène. Dogecoin en Shiba Inu zijn al geruime tijd de toppers. Toch debuteerden nieuwe namen zoals PEPE in 2023 en werden meteen sensaties. Ongetwijfeld is de meme-ruimte snel gegroeid. De markt bereikte begin 2022 een marktkapitalisatie van $20 miljard, vergeleken met $0 begin 2020.

Desalniettemin was er een opmerkelijke uitdaging voor de meeste, zo niet alle meme-cryptocurrencies. Ze moeten de winst nog repliceren en duurzaam blijven om blijvend rendement te genereren. Bij Dogecoin en Shiba Inu heeft een langdurige bearmarkt de activa ingehaald.

De zoektocht naar een meme-token dat waarschijnlijk krachtig zal blijven en blijvende opbrengsten zal opleveren, is begonnen. Shiba Memu ziet eruit alsof alfa-edge-investeerders meme-investeringen hebben onderzocht.

Tegen de achtergrond van het genieten van de privileges van een meme, wil Shiba Memu ook duurzaam zijn. Het project is gebouwd met een invalshoek van kunstmatige intelligentie. Met AI is de focus om Shiba Memu krachtig en intelligent te maken, in staat om meer te doen dan mensen. Shiba Memu zal zijn eigen PR schrijven, een marketingstrategie bedenken en FOMO voor zichzelf genereren. Meme-tokens worden immers meestal gedreven door hypes.

Maar denk eens aan wat AI kan doen in creatieve advertenties. Het kan het web doorzoeken en de beste marketingideeën vinden. De AI kan de informatie vervolgens op een leuke, vriendelijke en begrijpelijke manier verpakken. Als een door AI geleid project zal Shiba Memu deze mogelijkheden bieden.

De toegevoegde voordelen van AI in Shiba Memu maken het project op dit moment een van de beste in crypto. Als zodanig zou Shiba Memu de onwaarschijnlijke held van 2023 kunnen zijn terwijl de rest van de sector slaapt.

Is Shiba Memu een investering met 10x rendement?

Het is zeer speculatief hoeveel potentieel een nieuw gelanceerd token zou kunnen krijgen. Een waardestijging van 10x is echter een understatement, aangezien meme-tokens tot 50x zijn gestegen.

Tot nu toe is Shiba Memu een presale koning geweest, wat aangeeft hoeveel potentieel het token heeft. De toekomst van het token is dus enorm, die na noteringen in 2024 gerealiseerd zou kunnen worden.

De mogelijke prijsbepalende factoren voor het token zijn een hype vanwege ingenieuze zelfmarketing en vraag. Naarmate de wereld evolueert door middel van AI, zouden we kunnen zien dat er meer vraag wordt ontgrendeld voor Shiba Memu.

Het project stelt gebruikers ook in staat om met de software te communiceren via een AI-dashboard. Ze kunnen vragen stellen, suggesties doen en op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws op het gebied van creatieve reclame. Dit zou de vraag kunnen ontsluiten en van Shiba Memu een investering met meer dan 10x rendement kunnen maken.

Wat zijn de voordelen van het kopen van Shiba Memu in de presale?

De presale van Shiba Memu is vrij uniek. De prijs begon bij $0,011125 en is nu $0,020575. De prijs van het token is $0,0244 wanneer de presale eindigt. De stijgingen zijn te danken aan SHMU-tokenomics. De tokenomics zullen de SHMU-waarde verdubbelen tegen het einde van de presale periode van 8 weken.

In wezen stijgt de prijs van Shiba Memu dagelijks om 18.00 uur GMT. Hierdoor kunnen kopers dagelijks investeringsstijgingen voor hun tokens zien en een meme-sfeer hebben. Aan het einde van de presale ontvangen investeerders hun tokens en worden ze klaargestoomd voor enorme voordelen, zodra SHMU wordt genoteerd.

Sources


Article information

Author: William Cole

Last Updated: 1700148003

Views: 841

Rating: 3.7 / 5 (83 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: William Cole

Birthday: 1933-08-27

Address: PSC 8495, Box 1778, APO AA 76346

Phone: +4230287321838696

Job: Article Writer

Hobby: Photography, Stamp Collecting, Hiking, Swimming, Rowing, Raspberry Pi, Metalworking

Introduction: My name is William Cole, I am a brilliant, risk-taking, fearless, accessible, exquisite, courageous, sincere person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.